12 Iunie 2019

FabricHome deschide sezonul 'Gătit împreună în bucătăriile noastre' cu Alexandru Comerzan

FabricHome deschide sezonul 'Gătit împreună în bucătăriile noastre' cu Alexandru Comerzan

Salonul cu produse pentru casă „FabricHome” și-a deschis noul showroom cu bucătărie, unde, pe 2 mai, a avut loc primul masterclass cu unul dintre cei mai buni bucătari, Alexandru Comerzan - bucătar chef la restaurantul Mia Piace.

Cu ajutorul masterclass-ului , cumpărătorul va înțelege că, chiar și pe cea mai mică bucătărie #FabricHome se poate găti cu ușurință și pot fi servite aceleași bucate frumoase și gustoase ca și în restaurante.

În timpul prânzului puteți servi o cafea sau un ceai într-o zonă de recreere specială la parter, răsfoind noul catalog, făcând fotografii cu interiorul bucătăriilor pe care le puteți distribui folosind hashtag #FabricHomeMoldova. MasterClass-urile vor fi organizate în zilele de weekend, ora și datele vor fi indicate pe site-ul nostru FabricHome.md și paginile de socializare a companiei. De asemenia, vizitatorii vor putea obține sfaturi profesionale de la bucătarul-șef.

MasterClass-urile date nu se referă doar la funcționalitatea bucătăriilor, aici  „FabricHome” vă împărtășește sfaturi utile care vă vor ajuta să vă organizați mult mai reușit și confortabil viața la domiciliu .

O casă este o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care „FabricHome” se străduie întotdeauna să ofere soluții de design accesibile, care să ajute fiecărei persoane să-și facă viața de zi cu zi în casa lor mult  mai bună.

Share